Vi ønsker dine tilbakemeldinger -Vinn Bredal belte!

Innledningsvis vil vi takke deg for at du viste interesse for vårt arrangement. Kombinasjonen med Fornebu Hovedgård, Horology klokker og våre kunder er unik og vi vil sammen med dere skape mange flotte opplevelser fremover. Våre klokkemerker ønsker også å takke for å få dele deres historier til et engasjert publikum.
Vi er så heldige å ha mange klokker på vei inn som sikrer leveranse innenfor de neste 18 måneder. Det er fortsatt store utfordringer med produksjon av klokker pga ettervirkninger av COVID 19 og nå også krigen i Ukraina. Kombinasjonen av dette sammen med en historisk pågang fra kunder verden over er krevende og til tider ustabil med tanke på leveranser. Vi skal gjøre vårt ytterste for å veilede våre kunder for å gjøre trygge, gode og riktige klokkekjøp i tiden fremover. 

For å forstå din interesse og gi deg en best mulig oppfølgning setter vi stor pris på om du kan svare på noen spørsmål. Som en liten gulrot trekker vi ut en som vinner et Bredal belte opptil 6.000,-.

Om dere lurer på noe eller ønsker å komme ut for en mer privat visning / gjennomgang er det bare å ta kontakt. Vi har åpent hus hver tirsdag og torsdag fra 12-18 og kan i tillegg ta deg i mot andre dager ved avtale. Velkommen til oss!

For mer informasjon og priser våre utstilte klokker og andre modeller, klikk deg inn på merkene under spørreskjemaet.

VÅRE UTSTILLERE